Správa vozového parku je pestrá práce, pořád se něco děje. Fleetman vám pomůže každodenní výzvy zvládat mnohem lépe, rychleji a jednodušeji. Prostě vám ušetří stres. Podívejte se na konkrétní situace a jak vám v nich Fleetman prospěje. 

Notifikace

Termíny servisních prohlídek, STK, ukončení smlouvy, splatnosti faktur… spousta úkolů každý den, znáte to. Fleetman vám pomůže na nic nezapomenout.  Má šikovnou věc, zvanou Notifikace:

Správa dokumentů

Se správou flotily se pojí spousta papírování. A když zrovna potřebujete tu fakturu, leasingovou smlouvu nebo škodní událost, nechcete ji hledat po šanonech bůhví kde.

Chcete si prostě ze záznamu vozu jedním klikem otevřít právě ten dokument, který potřebujete. Ve Fleetmanu máte všechny dokumenty na jednom místě. Navíc vždy přiřazené k tomu autu, řidiči, nebo události, kterých se to týká. Prostě pohodlí, úspora času a pořádek.

 

Servisní událost

Když už se něco s auty stane, chcete vyřídit nápravu co nejrychleji. S Fleetmanem máte na pár kliků  pod kontrolou celý proces servisní události i náklady. 

Export dat

Občas potřebujete vytáhnout nějaký konkrétní přehled o vašich autech i pro lidi, kteří s Fleetmanem pravidelně nepracují. Naštěstí už nemusíte vyhledávat a vypisovat nic ručně. Za pár vcteřin si připravíte export třeba do Excelu.

 

Takových situací zvládá samozřejmě Fleetman mnohem víc. Vyzkoušejte si ho v  Test Drive na Microsoft AppSource.

Nebo nám dejte vědět, probereme vaše konkrétní požadavky.